Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grindeanu a desemnat-o pe sexoasa lui Dragnea să coordoneze activitatea ANRM. Ea a fost protagonista din Scandalul "Canapelei"

Postat la: 24.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu a desemnat-o pe Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, să coordoneze activitatea Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM), potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei, secretarul de stat Ioana-Andreea Lambru "exercită atribuțiile de coordonare a activității Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, (...) semnează toate documentele necesare în vederea exercitării atribuțiilor". Lambru este în prezent membră ALDE și a mai fost secretar general adjunct al Guvernului la sfârșitul anului 2012, pe vremea lui Victor Ponta, fiind propusă atunci de PNL în locul lui Dan Mihalache, actualul ambasador al României la Londra.

La vremea respectivă, numirea sa a iscat un adevărat scandal, ieșind la iveală mai multe informații despre cum a ajuns tânăra, pe atunci în vârstă de 27 ani, să avanseze atât de rapid în PNL și în politică. Concret era vorba despre un scandal sexual în la nivel înalt în PNL. In PNL Andrea - căreia i se spunea si Oana - era cunoscută pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid.

Una dintre relaţii a fost cea cu Mihai Bălăşescu, decedat între timp, pe vremea când acesta era secretar general adjunct al PNL. Iar despre isprava dintre cei doi povestește chiar Bălăşescu, într-o înregistrare cu o altă iubită. De aici reiese cum era folosită canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, președintele de atunci al partidului. Scandalul „canapelei" a făcut multă vâlvă în presă, care a difuzat o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care liderul PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.

După acest scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL. Relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, in martie 2012, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu, în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani. Scandalul a ieșit la iveală la scurt timpă după ce Dian Popescu fusese numit şef al filialei liberale din Târgu Jiu. În 2014, presa tabloidă a sugerat că Andreea Lambru ar fi avut o relație și cu Liviu Dragnea, acualul președinte al PSD.

„Nu inteleg de ce este un asemenea jihad pe un tanar de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de cand am facut USL-ul si este foarte buna pe organizare. Este o fata in care cred foarte mult", a declarat Liviu Dragnea. „Ca sa distrugem un copil, un tanar de 27 de ani cu tot felul de canapele... De unde pana unde?", a mai spus liderul PSD.

Andreea Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală. În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti. Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal. În 2013, Andreea Lambru a fost numită în Consiliul de Supraveghere al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), actuala AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE