Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grevă spontană la CFR. Se cere majorarea de urgenta a salariilor

Postat la: 21.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ora actuala zeci de trenuri care sosesc in Gara de Nord dinspre Transilvania inregistreaza intarzieri de sute de minute. Initial s-a crezut ca intarzierile se datoreaza canditiilor meteo, dar realitatea este cu totul alta.

In cursul acestei diminetii, mai multi angajati ai Regionalei CFR Bucuresti, in special de la Revizia Grivita au incetat lucrul din cauza salarizarii modeste si a conditiilor de munca precare. Dar conducerea companiilor CFR SA, CFR Calatori si a cea a Ministerului Transporturilor a ignorat avertismentul de ieri cand mai multi ceferisti ai intrat in greva foamei in fata Ministerului Transporturilor. Cu angajatii de la Grivita s-au solidarizat la greva spontana si ceferisti de la Regionala Brasov si Ploiesti Vest. Deocamdata, conducerea celor doua companii si cea a Ministerului Transporturilor n-a catadicsit sa discute cu grevisti si sa aplaneze conflictul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE