Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Greşelile pe care le fac femeile când sărută. Pun bărbaţii pe fugă!

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Te-ai întrebat vreodată cât de bine ştii să săruţi? Adevărul e că prea puţini dintre noi îşi pun această problema şi cu atât mai puţini pot recunoaşte că nu ştiu, de fapt, să sărute.

Considerăm sărutul ceva care vine de la sine, fără să ne dăm seama că acest gest de afecţiune cântăreşte enorm într-o relaţie de cuplu, indiferent dacă este vorba de o relaţia abia începută sau una de lungă durată. Întotdeauna există loc de mai bine în materie de sărut. Însă, dincolo de îmbunătăţiri în tehnica sărutului, există anumite "tehnici" greşite pe care ar trebui să le evităm atunci când ne sărutăm.

1. Sărutul "împrăştiat"

Acest tip de sărut trebuie evitat pentru că generează mai multă neplăcere decât plăcere. Sărutul "împrăştiat" presupune o deschidere mare a gurii şi mânjirea cu salivă a partenerului atât pe buzele lui, cât şi împrejurul lor. Este neplăcut pentru oricine care se sărută să simtă salivă inclusiv pe bărbie. Rezumă-te la buze şi la interiorul gurii, nu "extinde" sărutul mai mult decât trebuie.

2. "Peşte mort în gură"

Această "tehnică" implică mai mult lipsa totală a unei "tehnici". Mai exact, introducerea limbii în gura partenerului şi lăsarea organului inert acolo, aşteptând ca celălalt să depună tot efortul. Mai multă implicare nu strică deloc!

3. Limba introdusă până la amigdale

Toată lumea adoră un sărut pasional, profund, dar asta nu înseamnă că partenerul trebuie să aibă senzaţia că limba ta ajuns până la amigdalele lui. Penetrarea în timpul sărutului trebuie efectuată cu măsură, fără să dea senzaţie de "invazie" a întregii cavităţi bucale.

4. Limba de şopârlă

Ştiţi cum fac şopârlele cu limba? O scot şi o introduc rapid înapoi în gură. Ei bine, aceste mişcări rapide sunt neplăcute atunci când sunt efectuate în timpul unui sărut şi derutează mai degrabă partenerul decât să ofere plăcere.

5. Sărutul de rutină

În orice relaţie de cuplu apare rutina şi, până una altă, fiecare om are anumite tehnici în materie de sărut pe care le tot repetă. Însă dacă nu introduci nimic nou în sărut, executând mereu aceleaşi mişcări, acest gest de afecţiune devine total banal. Mai multă creativitate nu strică niciodată nici între aşternuturi, nici în materie de sărut.

Sursa: girly.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE