Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ginerele Regelui asfaltului a fost condamnat pentru omor!

Postat la: 29.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decizie definitiva din partea Curtii de Apel Iasi. Ginerele omului de afaceri Emil Savin, a fost condamnat la o pedeapsa de 16 ani, decizia fiind definitiva. Cornel Selaru a fost gasit vinovat de catre magistrati pentru savarsirea infractiunii de omor. In decursul acestor zile, Tribunalul Vaslui va emite si mandatul de punere in executare a pedespei.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Iasi a afirmat ca apelul formulat de ginerele omului de afaceri a fost respins, iar in acest fel s-a mentinut decizia instantei de fond. Cornel Selaru a fost acuzat ca acum patru ani, mai exact, in 2014, ar fi urmarit, intr-un lan de grau, un cioban. Totul s-a intamplat in timp ce acesta conducea o masina de teren, iar procurorii l-au acuzat ca l-ar fi calcat intentionat pe cioban, omorandu-l.

Sentinta de condamnare la 16 ani de inchisoare pronuntata in prima faza de Tribunalul Vaslui a fost contestata de ginerele lui Emil Savin. Acesta a sustinut in fata judecatorului ca totul a fost un accident si ca nu a intentionat pentru nicio clipa sa il omoare pe om. Judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi au respins apararea formulata de inculpat, iar in acest sens au ajuns la concluzia initiala, aceea ca a fost omor, nicidecum un accident. Decizia data ieri, 28 iunie, de judecatorii Curtii de Apel Iasi a fost de mentinere a pedepsei initiale. Cele trei expertize realizate in acest caz au fost argumentele cele mai solide invocate de instanta.

In 2014, Selaru era angajat ca sef de parc auto la firma Transmir, detinuta de socrul sau. Motivarea Tribunalului Vaslui a clarificat mai multe aspecte asupra carora au planat suspeciuni si controverse pe parcursul anchetei si al procesului. In prima faza, suspect in cauza a fost si omul de afaceri Emil Savin, masina care a calcat victima apartinand acestuia. Anchetatorii au suspectat initial ca ginerele ar fi luat vinovatia asupra sa, pentru a-si salva socrul, prezent de altfel la locul tragediei. Probele adunate de anchetatori l-au indicat insa drept autor pe ginere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE