Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ginerele lui Ioan Rus își inaugurează complexul imobiliar controversat din Cluj

Postat la: 08.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi, la Cluj Napoca, ginerele fostului ministru de interne Ioan Rus a va inaugura un mare complex imobiliar denumit Platinia Shopping Center care are o suprafaţă totală de 13.000 de metri pătraţi, care vor fi ocupaţi de magazinele a 50 de retaileri, centrul comercial fiind închiriat în proporţie de 80%.

La Platinia Shopping Center vor putea fi găsite branduri binecunoscute de fashion şi beauty, dar şi magazine cu articole sportive, încălţăminte, electrocasnice, librărie, papetărie, jucării, agenţie de turism, farmacie etc. Ansamblul rezidenţial de 15 etaje inaugurat azi are 187 de apartamente de diferite dimensiuni, media preţurilor fiind de aproximativ 1.500 de euro/metru pătrat. De asemenea, ansamblul rezidenţial dispune de o parcare pe două niveluri, cu 535 de locuri, iar în zonă a fost construită şi o stradă care leagă Calea Mănăştur de străzile din zona Sălii Polivalente.

Vasile Puscas jr este un afacerist din Satu Mare care s-a casatorit cu fata lui Ioan Rus, Ioana. El s-a specializat in domeniul deseurilor, acesta fiind primul lui business. El a investit ulterior in mass-media, fiind proprietarul site-ului Vocea Transilvaniei. Portalul este editat de Asociația Infomedia Trust Satu Mare al cărui președinte este nimeni altul decât Vasile Pușcaș. Investiția imobiliară a fost subiectul mai multor investigații de presă deoarece acesta inițial nu exista autorizație de construcție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE