Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali: "Nu îți e rușine băi Dragnea? Să propui un prim ministru musulman?"

Postat la: 26.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, s-a dezlantuit duminică seară la România TV: Nu îți e rușine băi Dragnea? Să propui un prim ministru musulman?. Cum să aduci Coranul în casa românilor? Cum să aduci Coranul la Cotroceni?, s-a înfuriat Becali.

Nu ți-e rușine? Unde te trezești tu, măi, Dragnea, măi? Vai de capul tău, vai, vai, ce vei păți tu... Cum faci erezie cu neamul românesc! Cine te crezi tu? Păi nu o să facă niciun referendum și o să-i fac o campanie lui Iohannis ca să nu fie demis la referendum, ca să fie spulberat Dragnea pentru mizeria ce ne-a făcut-o cu această desemnare. Dar nu-i e rușine? Ce, suntem rușinea Europei. Își bat joc europenii, râd de noi!, a mai spus patronul Stelei.

Gigi Becali a declarat că a susținut PSD la alegerile parlamentare. El a spus că a întrebat în comunitatea siriană din România cine e soțul doamnei și a aflat că este adeptul dictatorului sirian Bashar al Assad si al Hezbollah, organizație teroristă finanțată de Iran. E un extremist, a concluzionat Becali. În loc să ne ducem spre americani ne ducem spre musulmani. În loc să ne ducem spre tradiție, spre naționalism, ne ducem spre musulmani.Vai de capul nostru!, a mai afirmat Becali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE