Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali a reactionat la drama Magdei Coman, frumoasa din scaunul cu rotile: "Sa se opereze in Romania si platesc eu"

Postat la: 12.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali nu a putut sa fie indiferent la problemele cu care se confrunta Magda Coman. Tanara are nevoie de o operatie, iar latifundiarul este dispus sa o ajute. Desi oferta lui Gigi Becali este generoasa, Magdei Coman ii este teama sa se mai lase pe mainile medicilor romani.

"Pana acum s-au strans 1027 de sms-uri. Oamenii pot sa doneze si de acum incolo", a spus tanara. "Nu ma mai operez in Romania pentru ca am o imunitate scazuta si pentru ca am vorbit cu acei medici din strainatate care mi-au spus ce s-a facut gresit. Ghinionul meu si nesansa pe care o am eu ma face sa-mi fie frica pentru ca am un copil. Eu vreau sa-i multumesc domnului Gigi Becali pentru gestul lui, insa prefer sa merg acolo unde instinctul meu si Dumnezeu imi spune ca trebuie sa ajung. De fiecare data cand mi-am facut ceva in Romania, mereu a trebuit sa se reintervina. La piciorul drept am fost operata de 22 de ori", a declarat Magda Coman.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE