Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Giani din Las Fierbinti are probleme mari de sanatate

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Constantin Dita, cunoscut mai bine ca Giani din serialul Las Fierbinti a anuntat sambata ca nu va putea participa la spectacolul de la Sala Palatului din cauza unor probleme de sanatate.

In apropierea spectacolului de stand-up comedy de la Sala Palatului la care participa mai multe vedete ale comediei romanesti, actorul Constantin Dita a anuntat ca nu va putea participa din cauza unor probleme de sanatate. Anuntul actorului, cunoscut pentru rolul sau din "Las Fierbinti", nu a dat foarte multe detalii despre ce anume il impiedica sa participe, dar a dat de inteles ca ar fi facut orice ca sa poata sa bucure spectatorii care asteptau sa il vada pe scena.

„Anunt cat se poate de important. Anul acesta nu o sa particip la spectacolul de la Sala Palatului. M-am gandit foarte mult inainte sa iau decizia asta. Imi pare rau pentru oamenii din public, care vor fi dezamagiti, dar decizia asta a aparut strict din cauza unor probleme de sanatate complicate. Nu vreau sa intru in detalii medicale, dar pot sa spun ca am asteptat pana in ultimul moment sa vad daca starea mea fizica se va imbunatati. Din pacate, nu e cazul. Sunt in pline investigatii, in incercarea de a descoperi cauza. Imi pare tare rau, dar prefer sa ne vedem la anul sanatosi si sper ca toata povestea asta complicata o sa dispara si poate o sa ajung sa fac si glume pe tema asta. Sper din tot sufletul sa ma intelegeti", a scris apreciatul actor pe pagina personala de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE