Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Ștefan Pinalti va executa 3 ani de închisoare in dosarul "Finantarea PDL"

Postat la: 20.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Iniţial, pedeapsa de trei ani a fost dată de Tribunalul Bucureşti pe data de 13 ianuarie 2017, însă Gheorghe Ştefan a atacat decizia la Curtea de Apel Bucureşti, deşi el a încheiat cu DNA un acord de recunoaştere a vinovăţiei, prin care a acceptat să primească această condamnare.

Pe 13 decembrie 2016, procurorii DNA Ploieşti au sesizat Tribunalul Bucureşti cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu Gheorghe Ştefan, fost primar al municipiului Piatra Neamţ şi vicepreşedinte PDL, acuzat de trafic de influenţă şi folosirea influenţei funcţiei de conducere într-un partid politic în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Conform acestui acord, Gheorghe Ştefan a acceptat să primească 3 ani închisoare şi interzicerea pe o perioadă de 3 ani, după executarea condamnării, a unor drepturi: de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE