Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gelu Diaconu publică o poză cu fostul şef al ANAF jucând poker: „Când ai gambling-ul în sânge e clar că eşti competent să fii mare şef"

Postat la: 14.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Ca sa intelegeti si mai bine anvergura intelectuala, morala si profesionala a PSD in epoca Pablito, iata o poza cu fostul sef ANAF, Bogdan Stan, omul de casa al lui Dragnea.

In cazul in care nu stiati ce face mafia din Cartel cand un om de-al ei e inlaturat de la sefia Fiscului pentru incompetenta dovedita, ce nu mai putea fi ascunsa, va zic eu: l-au pus vicepresedinte la ANAF (coordonator al inspectiei fiscale) iar acum l-au mutat consilier la Curtea de Conturi cu rang de ministru. Adica, sa pazeasca banul public! Sau, cine stie, sa-l «imprumute» ca sa plateasca intrarea in vreun turneu de poker.

Cand ai gambling-ul in sange e clar ca esti competent sa fii mare sef in Romania", a scris Gelu Diaconu pe Facebook. În luna noiembrie, Bogdan Nicolae Stan, demis de la şefia ANAF de premierul Mihai Tudose, a fost numit prin vot secret de Parlament, în funcţia de consilier de conturi, pentru un mandat de nouă ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE