Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gelu Diaconu despre neimplicarea lui Dragnea în Tel Drum: „E cea mai mare minciună"

Postat la: 28.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gelu Diaconu, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) în perioada 2012-2016, reacţionează misterios la declaraţiile lui Liviu Dragnea despre compania Tel Drum.

Diaconu lasă să se înţeleagă că ar avea informaţii despre legătura liderului PSD cu firma din Teleorman.Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că nu este acţionar al Tel Drum şi nu a mai avut nicio legătură cu respectiva firmă din 2004. Gelu Diaconu afirmă că preşedinte PSD minte. "Doar atât vă zic: e cea mai mare minciună declarată public de un om politic!", a scris fostul preşedinte ANAF pe Facebook. Ulterior, Diaconu a declarat pentru stiripesurse.ro că declaraţia lui Dragnea este o "glumă".

"Eu am trăit ani fără speranța pe vremea lui Ceaușescu. Acesta își construise o castă de tovarăși obedienți cu care răstălmăcea realitatea și prostea poporul. Este exact ce face domnul Dragnea... ce glumă! Cică nu a mai avut cu nimeni contact de la Tel Drum de prin 2004? Dar cu alții, pentru bunăstarea Tel Drum & Co, ati mai avut ulterior vreo implicare prea-cinstite? Doar întrebăm, nu dăm cu parul!", a afirmat Gelu Diaconu.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE