Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gafa nimicitoare a DNA. Dupa ce Kovesi s-a facut de ras cu factura lui Ghita, acum o dă si-n bara de date cu un rateu de exceptie

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gafă gigantica a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Reprezentanţii DNA au trimis un mail în care au dezvăluit inclusiv paginile şi aplicaţiile deschise în bara de meniu pe care utilizatorul calculatorului le folosea în momentul trimiterii mailului.

Mai exact, căuta pe internet informaţii despre Sebastian Ghiţă, viziona un film, dar lucra şi la rechizitoriul unuia din inculpaţi. Mailul care dezvăluie preocupările DNA viza o scrisoare către Antena 3, în care se fac precizări în legătură cu factura despre care Sebastian Ghiţă susţine că este cea a zborului spre Cluj, unde a mers să acopere plagiatul şefei DNA.

În bara de date de jos a capturii foto trimisă de DNA apare deschisă o fereastră şi cu rechizitoriul fostului viceprimar al municipiului Botoşani, Alexa Cătălin Virgil, trimis în judecată de procurori, în 2015 pentru abuz în serviciu şi conflict de interese. Este a doua gafa uriasa dupa ce Laura Codruta Kovesi s-a facut de ras in direct analizand factura cursei de avion din dezvaluirile fugarului Sebastian Ghita.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE