ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Gafa de proportii la Antena 3 cu privire la fantoma lui Fane Spoitoru

Postat la: 14.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trupul neinsufletit al lui Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, a fost adus din Israel, de la clinica particulara unde a suferit un accident cerebral, in România si a fost depus la casa familiei, din Pipera.

Fane Spoitoru urmeaza a fi inmormantat maine, cu mare fast, anuntandu-si prezenta mai multe sute de persoane, prieteni si apropiati, ca si lideri ai clanurilor interlope, manelisti clebri, alte vedete din lumea mondena, multi dintre ei perindandu-se la sicriul acestuia.

In relatarea de la Antena 3, reporterita frenetica transmitea de la fata locului despre decedatul Ion Titisor: "El a fost adus din Israel si dus la casa sa din Pipera, unde si-a petrecut ziua de ieri in fata prietenilor si apropiatilor". Deci, Fane Spoitoru, se intelege, chiar si mort, tot a petrecut impreuna cu familia si apropiatii sai la casa lui, al carei proprietar este inca, precum ii sta bine oricarui trup neinsufletit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE