Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriela Firea l-a dat în judecată pe unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de la noi din țară

Postat la: 01.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriela Firea cere daune morale pentru încălcarea dreptului la viața privată și pentru încălcarea dreptului la onoare și reputație. Cel pe care primarul Capitalei l-a dat în judecată este Cetin Ametcea, care deţine blogul cetin.ro.

Gabriela Firea susține că a fost denigrată de Cetin Ametcea începând din 2016, printr-o campanie ce nu a fost justificată niciun moment de vreun temei legal şi care i-a afectat în mod direct, drepturile fundamentale, onoare şi demnitate. Primarul Capitalei mai susține că întreaga campanie a fost derulată de către pârât prin intermediul domeniului cetin.ro. De cealaltă parte, bloggerul se consideră nevinovat. „Da, doamnelor, da, domnilor, a venit și acel moment in care avocata mea va lupta în instanță cu avocații ei să îmi demonstreze imaculabilitatea și nevinovăția în fața legii. Mulțumesc, țineți aproape, o să mai revin, sper, dacă nu cumva greșesc ceva într-o zi față de poliția locală și na, știi cum e...", a scris Cetin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE