Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Gabriel Oprea a încercat să cenzureze ştirile TVR

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul MAI, l-am numit pe vicepremierul Gabriel Oprea - cel mai probabil, viitorul premier al României - depune eforturi considerabile pentru a-l schimba pe scriitorul şi politologul Stelian Tănase de la cârma postului public de televiziune.

Motivul? Potrivit surselor ZIUAnews, supărarea generalului Oprea e cauzată de faptul că TVR a difuzat, la fel ca toate celelalte televiziuni, o ştire referitoare la multiplele acuzaţiile de plagiat ce planează asupra uneperistului.

Oprea s-a plâns lui Dragnea

După ce a încercat, în zadar, să cenzureze buletinul de ştiri al postului public, exercitând numeroase presiuni telefonice asupra lui Stelian Tănase, Gabriel Oprea s-a plâns liderului PSD, Liviu Dragnea, care a repus pe tapet, marţi, cu o rapiditate mai mult decât dubioasă, problematica TVR, solicitând demiterea scriitorului.

În replică, PNL şi-a nuanţat poziţia şi şi-a anunţat susţinerea pentru Stelian Tănase, prin vocea Alinei Gorghiu care a acuzat PSD că intenţonează să-şi pună un om de casă în fruntea SRTV.

„TVR are un preşedinte care nu are legături cu politica dar are şi un Consiliu de Administraţie în care oamenii numiţi de PSD deţin majoritatea", a avertizat Gorghiu, miercuri, în cadrul emisiunii „Vorbeşte Liber", difuzată de postul public de televiziune.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE