Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Furtună în Bucureşti: Un bărbat a murit strivit de un copac

Postat la: 21.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După dezastrul de la Timişoara de la sfârşitul săptămânii trecute, codul galben anunţat pentru miercuri seară în Bucureşti a provocat un adevărat haos în Capitală.

Şcolile, grădiniţele s-au închis mai devreme, iar în multe firme angajaţii au fost trimişi acasă. Traficul s-a blocat în multe zone. Codul galben de furtună a intrat în vigoare la ora 18.00, iar perioada critică a fost anunţată între 20.00 şi 3 dimineaţa. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a murit, miercuri seara, după ce un copac a căzut peste acesta, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Accidentul s-a produs în Şoseaua Viilor, din Capitală. La faţa locului a acţionat o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precizează sursa citată. Reprezentanţii ISU au spus că bărbatul a murit, din cauza unei lovituri foarte puternice la nivelul capului, produsă de caderea unui copac.

Cinci maşini au fost avariate de furtună, în total opt copaci căzând pe carosabil, autoturisme sau linii electrice, în urma Codului galben emis la nivelul Capitalei. Până la ora 21.00, ISU Bucureşti-Ilfov a acţionat, în Bucureşti, pentru îndepărtarea a opt copaci căzuţi pe carosabil, autorurisme sau linii electrice. Conform sursei citate, până la ora precizată, în judeţul Ilfov, echipele de intervenţie au acţionat pentru extragerea apei din patru subsoluri şi pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil. Ca urmare a acestor evenimente, cinci autoturisme au fost avariate.

Cinci copaci au căzut miercuri seara, în Capitală, două situaţii fiind înregistrate pe Bulevardul Kiseleff, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Conform sursei citate, pe Calea Giuleşti, un copac căzut pe fire de electricitate, la Cotul Siretului, o creangă a căzut pe stradă, iar pe Bulevardul Iuliu Maniu, vis-a-vis de Piaţa Veteranilor, un copac a fost doborât de vânt pe o maşină. Alţi doi copaci au căzut pe Bulevardul Kiseleff, unul în zona Piaţa Presei şi unul în zona Arcul de Triumf, menţionează ISU Bucureşti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE