Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FSB: Aproape 140 de spioni străini şi agenţii lor au fost condamnaţi în Rusia în ultimii cinci ani

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un total de 137 de ofiţeri de informaţii au unor servicii speciale străine şi agenţii lor au fost condamnaţi în Rusia în ultimi cinci ani, a declarat Alexander Bortnikov, Serviciului Federal de Securitate (FSB) de la Moscova, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

"Serviciile speciale străine continuă să încerce să pătrundă în toate sferele activităţilor statului nostru. Desigur, întâlnesc rezistenţă fermă din partea ofiţerilor noştri de contrainformaţii", a declarat oficialul într-un interviu pentru cotidianul guvernamental Rossiiskaya Gazeta. "Din anul 2012 şi până în prezent, un număr de 137 ofiţeri instruiţi de informaţii ai serviciilor speciale străine şi agenţii lor au fost condamnaţi", a adăugat Bortnikov. "În cooperare cu alte organe ale statului rus, au fost oprite operaţiunile a 120 de organizaţii neguvernamentale străine şi internaţionale, care acţionează ca instrumente ale instituţiilor de informaţii externe", a completat oficialul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE