Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fratele lui Cătălin Moroşanu, reţinut de DIICOT. E acuzat de tranzacţii ilegale cu aur şi bijuterii alături de mai mulţi romi

Postat la: 24.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DIICOT Iaşi l-au reţinut pe Claudiu Moroşan, fratele luptătorului Cătălin Moroşan, întrucât acesta ar fi implicat într-un dosar ce vizează infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat, au precizat pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Acesta ar fi implicat într-un dosar privind constituire grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani, iar în dosar mai sunt implicaţi omul de afaceri italian Alessandro Arnato şi românul Marian Mihart, ambii fondatori ai lanţului de magazine Cellini. În plus, mai multe persoane de etnie romă se află, de asemenea, în acest dosar.

Marţi, procurorii DIICOT au efectuat percheziţii în mai multe locaţii din Iaşi, Vaslui şi Alba. Potrivit adevărul.ro, au fost răscolitele caselor mai multor cetăţeni romi, la Grajduri şi Ciorea. Din primele informaţii, este vorba despre o reţea din care face parte şi Claudiu Moroşanu, cel care îndeplinetşe funcţia de consilier judeţean din partea PNL. Dosarul a fost deschis încă din 2012, iar acuzaţiile vizează tranzacţii ilegale cu aur şi bijuterii, ajungând la un prejudiciu de trei milioane de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE