Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fotografie cu Forin Iordache şi Daniel Morar, împreună la masă, publicată pe Facebook

Postat la: 15.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR.

"Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoţie. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, fost procuror şef DNA, schimbă cu gesturi largi reţete culinare cu deja celebrul «criminal în serie» al legilor Justiţiei, Florin «Ciordache»", a scris deputatul USR pe Facebook. El spune că este convins că Iordache şi Morar "sunt amici vechi, discutau despre reţeta de pus gogonele din Ardeal şi despre reţeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal".

„Fotografia este de astăzi, din restaurantul Senatului. Am luat masa în restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am văzut (pe Daniel Morar, n.r.) şi m-am oprit să-l salut. La nivel de 10 secunde, să saluţi o persoană pe care o cunoşti... Care e problema?", a spus Florin Iordache. Curtea Constituţională are sediul tot în Palatul Parlamentului. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, a precizat că fotografia în care apare la masă împreună cu Florin Iordache este de astăzi şi că nu era o întâlnire programată. „E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mănânc în fiecare zi. Nu era o întâlnire programată", a spus Daniel Morar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE