Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul principe Nicolae doreste sa-si revendice titlul. Declaratia avocatului sau

Postat la: 19.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inmormantarea Regelui Mihai a fost prilej de neintelegeri si tensiuni in Familia Regala. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis sa calatoreasca cu trenul regal alaturi de sicriul cu trupul neinsufletit al bunicului sau, lucru care l-a intristat si l-a facut sa se simta nedreptatit.

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu in care a vorbit despre hotararea lui Nicolae de a-si revendica titlurile de care a fost deposedat in august 2015.

„Cei din Casa Regala au aratat o deschidere catre Nicolae, acceptandu-l acolo unde ii este locul, la ceremonialul funerar. Dupa ce nu i-a fost ingaduit sa-si vada bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, macar la catafalc sa-i poata fi alaturi pentru a-si lua ramas bun asa cum se cuvine. (...) Doreste sa fie reintegrat in Familia Regala. Decretul de inlaturare nu i-a fost comunicat in original. El nu a semnat declaratia de acceptare de inlaturare de la succesiune. Se incearca discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regala. Asta se face in alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus sa revendice ceea ce-i apartine de fapt", a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, pentru publicatia Taifasuri.
Daily Mail, despre fostul Principe Nicolae: Fostul scolar britanic ce a cucerit inimile romanilor!

Principe Nicolae si logodnica sa, Alina Binder, au reusit sa creeze in inimile bucurestenilor cel putin tot atat de multa emotie precum o fac Printul Harry si Meghan Markle in tara lor de bastina.

Pe scurt, aflam ca fostul Principe Nicolae este "instrainatul nepot britanic al ultimului monarh al Romaniei", care "a cucerit inimile romanilor, dupa ce a fost alungat de Familia Regala in urma unui scandal sexual, in care a fost acuzat ca este tatal unui copil dintr-o relatie neoficiala". Britanicii explica faptul ca mama fostului Principe Nicolae este cea de-a doua fiica a Regelui Mihai, Principesa Elena a Romaniei, care s-a casatorit cu Robin Medforth-Mills, profesor de geografie la Universitatea Durham.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE