Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul șofer a lui Dragnea, administrator la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Postat la: 21.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In timpul scandalului din PSD dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea, la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) s-a facut o mutare surpriza. In Consiliul de Administratie al CNAIR a fost numit Adrian Mladinou, aghiotant si sofer al liderului PSD, Liviu Dragnea.

La sfarsitul lunii ianuarie 2017, Adrian Mladinou a fost numit de premierul Sorin Grindeanu secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului , si tot Grindeanu l-a demis in timpul scandalului din PSD. Fostul aghiotant a lui Dragnea a mai fost numit in acest an si membru al Consiliului de supraveghere si indrumare a activitatii Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului. La ora actuala Consiliul de Administratie al CNAIR este format din sapte membrii avandu-l ca presedinte pe Paul Marian Berghia, impus de fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu si ex premierul Dacian Ciolos. Surprinzator, Paul Marian Berghia este mentinut in fruntea CA de la CNAIR desi pe 10 octombrie 2016 a trimis in judeta de catre DNA pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu intr-un dosar privind "infracțiunii de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE