Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul ministru al Transporturilor-Dan Costescu, face presiuni să revină director general la CFR SA

Postat la: 20.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controversatul si meteoricul ministru al Transporturilor din era Ciolos, Dan Costescu, vrea cu orice pret sa se reintoarca in fruntea companiei CFR SA. Ca atare, ieri, la primele ore ale diminetii, Dan Costescu s-a intalnit cu ministrul Transporturilor Razvan Cuc in biroul acestuia de la Palatul CFR cerandu-i imperativ sa-l numeasca pe el in locul lui Marius Chiper la sefia CFR SA.

Imediat ministrul Razvan Cuc l-a chemat pe presedintele Consiliului de Administratie de la CFR SA, Mircea Jorj, cerandu-i sa-l demita pe Chiper si in acelasi timp sa-l numeasca pe Costescu. Insa, presedintele CA Mircea Jorj nu a fost de acord pentru simplu fapt ca nu exista deocamdata o baza legala de demitere a lui Chiper. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ministrul Transporturilor ar putea sa-i imputerniceasca pe cei doi reprezentanti ai ministerului in AGA de la CFR SA- Adriana Kalapis si Daniel Marian Caprarin, sa demita tot Consiliul de Administratie (Mircea Jorj, Marius Chiper, Serban Raicu, Marius Pitigoi si Nicolae Viorel Cretu) ca sa-i faca loc lui Dan Costescu la conducerea CFR SA unde a fost adus de Ioan Rus ca urmarea a sustinerii venite de la Vasile Blaga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE