Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul şef DNA Timişoara s-a sinucis! S-a aruncat de la etajui 6!

Postat la: 15.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un procuror de la DNA Timișoara s-a sinucis vineri dimineață, aruncându-se pe geam, de la etajul şase al instituţiei. DNA a anunţat că procurorul nu avea probleme la serviciu. Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Conform colegilor, Schiffbeck a venit la serviciu dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Primul care l-a văzut a fost un ofițer antidrog de la DIICOT Timișoara, instituţie aflată în aceeaşi clădire. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

În 2014, numele lui Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii central a DNA la Primăria Timișoara, în legătură cu vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112. Printre beneficiari s-ar fi aflat şeful procurorilor din Timiş, Vasile Bâc şi şeful DNA Timişoara, Tamaş Shiffbeck. În 2015, procurorul nu a mai primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul DNA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE