Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fost ofițer SRI: DNA blochează plângerile penale ale șefei Poliției Locale Ploiești

Postat la: 23.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ofiter SRI, Aurel Radu, implicat, prin declaratiile sale, in mai multe scandaluri privind serviciile de informatii, a facut recent niste marturisiri incendiare referitoare la situatia lui Sebastian Ghita, dar si a procurorului DNA, Mircea Negulescu.

Intr-una dintre aceste marturisirii, Aurel Radu face referiri grave la adresa controversatei sefe a Politiei Locale Ploiesti, Carmen Gheorghe, prietena si protejata ministrului ALDE Gratiela Gavrilescu. "Procurorul Negulescu Mircea are o fina la Politia Locala Ploiesti, in persoana lui Turloiu Raluca. De asemenea, in conducerea SRI Prahova se afla un anume Datcu, care are sotia angajata la Politia Locala Ploiesti. Din aceste motive, directoarea generala, Carmen Gheorghe este mentinuta la conducerea acestei institutii chiar daca este urmarita penal in dosarul primarului de la Campina. Tot din aceste motive, Negulesu Mircea si Sabin I. blocheaza plangerile penale pe care directoarea de la Politia Locala Ploiesti le are la DNA Ploiesti.", spune Aurel Radu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE