Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fost comandant: Victor Babiuc a dus o politică activă de desființare a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua"

Postat la: 11.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Generalul in rezerva Laurentiu Rosu, fost comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua din perioada 2000-2003, isi va lansa maine cartea autobiografica „Clubul din inima mea, CSA Steaua Bucuresti".

Noua aparitie editoriala vine si cu o serie de dezvaluri, in premiera, despre perioada cand echipa de fotbal Steaua a trecut de sub tutela Ministerului Apararii la Gigi Becali, indicand cu documente cine au fost artizanii acestei afacerii. „Situatia actuala a clubului militar se datoreaza unor fapte din trecut pentru care intreaga responsabilitate o poarta fosta conducere a Ministerului Apararii Nationale. Din punctul nostru de vedere, promotorul acestei politici care contravine grav intereselor armatei si ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua este fostul ministru al apararii Victor Babiuc. Acesta a dus o politica activa de desfiintare a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, promovand o serie de documente care au scindat patrimoniul clubului si al armatei, pana la Hotararea de Guvern nr.66 prin care stadionul de fotbal si toate terenurile din Ghencea au fost cedate in mod gratuit spre folosinta FC Steaua pe o perioada de 20 de ani. Tot sub semnatura lui Victor Babiuc au aparut si alte documente prin care au fost oferite asociatiei Fotbal Club Steaua o serie de bunuri mobile alaturi de alte facilitati", marturiseste in cartea sa fostul comandant al CSA Steaua, Laurentiu Rosu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE