ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Focuri de arma si trupe speciale in Baia Mare

Postat la: 17.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulți cetățeni de etnie romă din Baia Mare au provocat sâmbătă seară un scandal monstru în oraş, fiind nevoia de intervenţia trupelor speciale ale Jandarmeriei pentru calmarea spiritelor.

Sâmbătă seară, poliţia a fost sesizată că pe strada Păltinişului din Baia Mare a avut loc o altercaţie între două grupuri de persoane de etnie romă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Baia Mare, care, ajunşi la faţa locului au constatat că nu sunt persoane rănite în altercaţie, dar că, simpatizanţi ai scandalagiilor s-au coalizat pentru a-i susţine în raport cu forţele de ordine.

În aceste condiţii, au fost alertate efective suplimentare din cadrul Poliţiei mun. Baia Mare, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş care, acţionând în sistem integrat, au intervenit pentru extragerea elementelor turbulente din masa de susţinători, estimată la momentul intervenţiei la circa 150 persoane.

Intervenţia forţelor de ordine a generat nemulţumirea susţinătorilor celor două grupuri de persoane, care au început să se manifeste agresiv cu poliţiştii şi jandarmii.

Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă patru focuri de armă în plan vertical pentru ca spiritele să se calmeze şi scandalagii să fie extraşi din mulţime, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în funcţie de evoluţia cercetărilor urmează a se dispune extinderea acestora şi cu privire la alte fapte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE