Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Focuri de armă în Capitală! Un tânăr care conducea fără permis a fost reţinut de poliţişti

Postat la: 03.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care conducea fără permis auto, a fost reţinut, vineri, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor bucureşteni, care au fost nevoiţi să tragă focuri de armă, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, tânărul conducea un autoturism înmatriculat cu numere de Marea Britanie şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, accelerând, iar la un moment dat, a lovit o maşină de poliţie. "Pentru a-şi asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenţie autospeciala de poliţie. Agentul de poliţie aflat la volan a coborât şi a încercat imobilizarea şoferului. Pentru că acesta şi-a continuat drumul, poliţistul l-a somat şi a tras focuri de armă spre cauciucuri", precizează Poliţia Capitalei.

A fost solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţişti şi jandarmi, pentru a-l putea prinde pe bărbatul respectiv. "După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe poliţişti având asupra lor, la vedere, obiecte contondente şi arme albe (cuţite). S-a folosit forţa pentru imobilizarea suspecţilor, mai multe persoane fiind conduse pentru audieri la secţia de poliţie, inclusiv conducătorul auto care a încercat să-şi asigure scăparea între rude", mai arată sursa citată.

Cercetările, în acest caz, sunt continuate de DGPMB - Secţia 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea fără permis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE