Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Focuri de armă în Braşov pentru prinderea unor suspecţi de furt. Unul dintre ei a fost rănit

Postat la: 13.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au fost trase mai multe focuri de armă în Braşov, în timpul nopţii de miercuri spre joi, pentru prinderea unor bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe. O persoană a ajuns la spital, rănită.

Poliţiştii din Braşov au încercat să oprească în trafic o autoutilitară în care erau patru persoane, suspectate de furturi din locuinţe, însă şoferul nu a oprit, a trecut prin filtrul organizat şi a lovit şi o autospecială de poliţie.

„Poliţiştii au încercat în repetate rânduri oprirea autovehiculului, însă acesta şi-a continuat deplasarea, fiind somat prin executarea unor focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, cât şi asupra autovehiculului. Ajuns pe un teren viran din municipiul Braşov, conducătorul autoutilitarei a oprit, iar ocupanţii acesteia au încercat să fugă, reuşindu-se prinderea a trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 ani", au precizat reprezentanţi ai IPJ Braşov.

Unul dintre suspecţi a fost rănit, acesta fiind transportat la spital. „În urma examinărilor de specialitate, a rezultat faptul că prezintă o plagă prin împuşcare la nivelul fesei stângi", au mai spus reprezentanţii Poliţiei. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili toată activitatea infracţională a celor patru persoane, suspectate de furturi din locuinţe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE