Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Jianu s-a trezit cu secretari de stat de pripas, impuși de sistem

Postat la: 13.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noului ministru al Ministerului IMM si Mediului de Afaceri, Florin Jianu nu i s-a uscat bine cerneala pe numire și deja a primit indicații pe cine să pună secretari de stat in noul său minister.

Primul dintre cei care au pierdut partida, dar ar vrea cu orice preț să se știe "în cărți" este perdantul portofoliului de la Economie, Mihai Tudose care l-a sunat insistent pe Jianu și l-a atenționat foarte ferm că secretar de stat la noul său minister nu poate fi decât Florin Vodiță, fostul său adjunct de pe vremea când conducea acest minister. "Băi Florine, Nu glumești bă cu mine, te fac praf dacă nu-l pui pe Vodiță secretar de stat, ai înțeles, da?!"

Florin Vodiță este un personaj de tristă amintire care a fost devoalat în presa anilor 90 ca un agent de influență al fostului KGB. El a fost și șef de protocol al administrației prezidențiale din perioada 1998-2000 și racolat de un anume colonel Volski care nu a ezitat să declare în 1996 că "Vodiță este un om de ispravă" (vezi ziarul AZI din 3 martie 1993). Ulterior președintele Constantinescu avea să-l demită pe deconspiratul Vodiță .

Un al doilea secretar de stat impus ministrului Jianu ar fi un individ de la școala de cadeți a securității comuniste. Personaj extrem de insidios despre care oamenii din piața serviciilor spun că este "omul potrivit la locul potrivit"! Nimeni din noul minister nu vrea nici măcar să-i prunuțe numele. Vom reveni cu amănunte.

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE