Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Iordache, chemat să dea socoteală pentru modificările din Justiție

Postat la: 19.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La o zi după verdictul în cazul lui Liviu Dragnea, adică pe 22 iunie, Florin Iordache este chemat la Comisia de la Veneţia să explice modificările aduse legilor justiţiei. Alături de el vor fi şi un reprezentant al Preşedinţiei şi unul al Ministerului Justiţiei.

Audierea lui Iordache are loc după ce o delegaţie a comisiei a venit la Bucureşti pentru a sta de vorbă cu toţi cei implicaţi sau afectaţi de schimbarea legislaţiei penale. Conform procedurii, reprezentanţii Comisiei de la Veneţia care au vizitat România pun la punct un memorandum pe baza căruia se va discuta în plenară.

Personajul principal al întâlnirii va fi preşedintele comisiei parlamentare în care s-au pus la punct schimbările legilor justiţiei, Florin Iordache. El va trebui să lămurească orice curiozitate mai apare. Întrebat săptămâna trecută dacă se va ţine cont de recomandările pe care le vor face experţii europeni, Iordache a răspuns ,,fără îndoială".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE