Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Floriana Jucan ne oferă un altfel de album-eveniment: "Români de Centenar"

Postat la: 27.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

QMagazine, la ideea jurnalistei Floriana Jucan, care este si managerul publicatiei, editeaza un album deosebit, intitulat "Români de Centenar". Un altfel de album fata de cele cu care ne-am obisnuit. Un album la care s-a muncit mai bine de un an, pentru ca România merita asa ceva la ceas aniversar.

"100 de personalități ale României au răspuns invitației mele de a scrie despre țara lor. Le mulțumesc! Suntem cu toții așezați sub Binecuvântarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române. Și a lui Dumnezeu! Acest album stă mărturie faptului că România are un trecut istoric, politic și cultural pe care își poate sprijini viitorul. Misiunea noastră este aceea de a participa la construirea lui. Pentru că o viață are valoare doar dacă ai o ȚARĂ!" scrie Floriana Jucan pe siteul dedicat evenimentului. Tot aici puteti citi si o parte din insemnarile celor 100 de personalitati, intre care Gheorghe Zamfir, Gheorghe Hagi, Patriarhul Daniel, Alina Cojocaru, Valeriu Stoica etc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE