Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florian Coldea si Dacian Ciolos au luat masa impreuna la Viena punând țara la cale!

Postat la: 07.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, si Dacian Ciolos, fostul prim-ministru al Romaniei au luat masa impreuna in decembrie 2018 la un cunoscut restaurant din Viena.

In ultima vreme au aparut o gramada de poze cu Coldea in diverse locuri. Ba la cabana unui cunoscut milionar clujean, unde - dupa cum spun anumite surse - a avut si o companioana. Apoi, un alt cetatean, Daniel Dragomir, spunea recent ca, in noiembrie, domnul Coldea se plimba prin Elvetia in compania domnului Bogdan Buzaianu, ca sa ii faca rost lui Dacian Ciolos de sustinere financiara de la baiatul lui George Soros. Ziar de Cluj publica si doua poze foarte interesante. Coldea in drum spre Viena, apare in prima din ele, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos.

Sursele au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati, dintre care unul semana izbitor cu Mihai Razvan Ungureanu. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului. Domnul Ciolos a plecat, dupa aceasta intalnire, la Munchen. Cantinetta Antinori e un loc de fite din Viena. Ciolos si Coldea au stat la separeu, la masa din fata stanga, care e cunoscut drept "separeul lui Videanu", specifica acelesi surse.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE