Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiul unui cunoscut chirurg, principalul suspect in cazul tanarului gasit mort cu capul zdrobit

Postat la: 11.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anchetatorii au dispus urmarirea penala fata de un tanar de 27 de ani despre care indicii temeinice il indica drept principalul suspect in cazul crimei de acum doua zile, cand un alt tanar a fost gasit cu capul zdrobit, in apropierea unui parc din Oradea.

"In cauza avand ca obiect fapta de omor comisa in Oradea, in cursul zilei de azi s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul Rogia Sorin Ioan, in varsta de 27 de ani. Acesta nu se afla la acest moment in custodia autoritatilor judiciare, fiind in derulare activitati specifice in vederea gasirii lui, insa, in vederea punerii lui sub acuzare, exista indicii temeinice", precizeaza procurorul Maria Cotrau, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor. Suspectul ar fi fiul unui cunoscut medic chirurg de la Spitalul Judetean Oradea, iar victima - Bogdan - a fost fiul unei asistente de la Spitalul de neuropsihiatrie din Oradea.

Descoperirea macabra a avut loc joi dimineata, in jurul orei 09:30, la cativa metri de pista de biciclisti de pe malul Petei. Tanarul era imbracat doar in lenjerie intima si avea capul zdrobit. Un echipaj TIM SMURD s-a deplasat la fata locului, insa nu au mai putut decat sa constate decesul, relateaza bihon.ro.

Barbatul gasit decedat, cu capul zdrobit, este oradean, are 27 de ani si nu este casatorit. Procurorii nu confirma crima pasionala, dar nu exclud nici aceasta varianta. Cert este ca tot capul i-a fost zdrobit cu un obiect contondent, dar corpul delict nu a fost gasit inca pana la redactarea acestor informatii. Este cea de-a doua crima socanta din Oradea din ultimul an. In luna martie, o tanara de 24 de ani a fost gasita ucisa, dupa ce a fost impuscata de mai multe ori. Criminalul a fost identificat, insa politistii nu au mai reusit sa-l retina dupa ce acesta s-a aruncat in gol de la etajul patru.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE