Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiul lui Miron Cozma, implicat într-un accident la Timişoara! Avea o alcoolemie de 1,25 la mie în aerul expirat și a fugit de la locul faptei

Postat la: 17.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Cozma (37 de ani) a fost implicat într-un accident rutier marţi seara (16 octombrie), la Timişoara. Fiul lui Miron Cozma avea o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat. Imediat după accident, acesta a abandonat maşina lovită şi a fugit de la locul accidentului.

Accidentul în care a fost implicat fiul lui Miron Cozma a avut loc marţi seara în Piaţa Bălcescu din Timişoara. Aflat într-un autoturism marca Audi, Dan Cozma a ratat o curbă şi a ajuns pe spaţiul verde, apoi a izbit un stâlp de iluminat public. Imediat după accident, şoferul, care era singur în maşină, a coborât şi a plecat de la locul faptei.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat și în trecut pentru că a condus băut

Polițiștii de la Rutieră au pornit în căutarea șoferului și l-au descoperit pe una dintre străzile din vecinătate. Fiul lui Miron Cozma abia se ținea pe picioare când l-au găsit oamenii legii și răspândea un miros puternic de alcool. Când l-au verificat, polițiștii au constatat că alcooltestul indica o valoare de 1,25 la mie în aerul expirat. La controlul documentelor s-a dovedit că șoferul este fiul lui Miron Cozma.

Conform sursei citate, Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și i-a fost întocmit dosar penal. Bărbatul va fi nevoit să achite și paguba provocată stâlpului de iluminat, intrucat în urma accidentului, becul nu mai funcționează. Fiul lui Miron Cozma nu este la prima abatere! El a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. Dan Cozma lucrează în construcții în Islanda.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE