Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiul fostului şef al Seviciului Arme din Poliţia Capitalei, prins când transporta 14.000 de cartuşe

Postat la: 06.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiul lui Constantin Grumezescu, fost şef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din Poliţia Capitalei, a fost ridicat, joi, de poliţiştii şi dus la audieri după ce a fost prins în trafic când transporta 14.000 de cartuşe.

În urma unui control de rutină, bărbatul a fost depistat în trafic în timp ce, împreună cu altcineva, trasporta cu maşina 14.000 de cartuşe, anunţă Poliţia Capitalei. Surse judiciare au declarat că este vorba de Andrei Grumezescu, fiul lui Constantin Grumezescu, fost şef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din Poliţia Capitalei.

Muniţia aparţine unei societăţi comerciale specializată în comerţul cu arme şi muniţii, dar care nu este autorizată pentru operaţiuni de transport. Cazul a fost preluat de Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cei doi fiind duşi la poliţie pentru audieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE