Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firea s-a enervat la insistentele unui jurnalist care a intrebat-o de sumele mari cheltuite pe statui

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a enervat cand jurnalistii au intrebat-o, luni, despre sumele mari alocate pentru statui. Impreuna cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ea a inaugurat spitalul Foisor, insa jurnalistii aveau planuri pentru a afla de la Gabriela Firea, motivele si argumentele necesitatii investitiilor in statui, din banii bucurestenilor.

Inconjurati de jurnalisti cu microfoane si camere de luat vederi, ministrul Sanatatii Florian Bodog si primarul general Gabriela Firea au inaugurat cu mandrie spitalul Foisor din Bucuresti, relateaza stirileprotv.ro. In timp ce oficialii romani se plimbau prin incaperile moderne ale unitatii medicale, jurnalistii incercau sa afle daca exista solutii concrete la problemele din sistemul de sanatate. Intrebarile s-au referit la strategia pentru reabilitarea spitalelor care sunt gata sa se prabuseasca sau ce se intampla cu cladirea noua a spitalului Gomoiu sau de ce nu se fac transplanturi de plamani la spitalul Sf. Maria.

De altfel, noua cladire a Spitalulului Foisor a fost inaugurata luni, cu toate ca sunt prea putini medici si asistente. Sectia de terapie intensiva, va functiona cu jumatate din numarul necesar de asistente, mai precizeaza sursa citata. De fiecare data, ministrul sau primarul general erau iritati de intrebari, Firea spunand chiar ca se simte hartuita, dupa ce a fost intrebata de ce este nevoie de alocarea unor milioane de lei pentru amplasarea unor statui in Bucuresti. „Nu va intereseaza spitalul, va intereseaza cu totul altceva, dar plangeti tot timpul ca nu se fac investitii in spitale. Acum cand veniti la o asemenea investitie ne intrebati cu totul altceva. Asta este respectul". „Asta este deja hartuire!" - le-a spus reporterilor primarul general.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE