Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firea l-a demis pe Alin Petrache de la șefia CSM București

Postat la: 07.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alin Petrache a fost demis din funcția de președinte al clubului CSM București, după ce ieri România Liberă a dezvăluit că 700.000 de euro au fost alocați pentru sărbătoarea de 10 ani a clubului.

Într-un comunicat de presă al Primăriei, se anunță că primarul Gabriela Firea i-a semnat actul de demitere lui Petrache pentru decizia "de a aloca peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marchează aniversarea a zece ani de existență a clubului sportiv". Conform RL, sărbătoarea clubului s-ar fi derulat pe parcursul a cinci zile, timp de câte 13 ore pe zi și ar fi inclus întreceri sportive, concerte, restaurante mobile și terase cu mici și bere. Locul de desfășurare urma să fie Piața Constituției. "Am alocat anul acesta un buget consistent pentru susținerea performanțelor sportive, însă acest buget trebuie să fie utilizat judicios și cu responsabilitate", a explicat Gabriela Firea în comunicatul de presă. Alin Petrache, fost președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a fost numit la conducerea CSM București în octombrie 2016.

Comunicatul integral:
Primarul General, Gabriela Firea, a semnat astazi, 07 iunie 2017, dispozitia pentru incetarea detasarii domnului Alin Petrache la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, ca urmare a intentiei acestuia de a aloca peste jumatate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marcheaza aniversarea a zece ani de existenta a clubului sportiv.
Primarul General, Gabriela Firea: «Am luat decizia de a-l schimba din functie pe domnul Alin Petrache pentru ca nu accept si nu voi accepta niciodata ca managerul unei institutii din subordinea Primariei Capitalei, chiar daca este ordonator tertiar de credite, sa cheltuiasca banii publici intr-un mod iresponsabil.
Intentia de a cheltui peste jumatate de milion de euro pentru un astfel de eveniment faraonic nu se incadreaza in politica actualei administratii.
Am alocat anul acesta un buget consistent pentru sustinerea performantelor sportive, insa acest buget trebuie sa fie utilizat judicios si cu responsabilitate».

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE