Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Finul lui Fătuloiu, numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu a facut ieri o mutare surprinzatoare numindu-l pe Cornel Gabriel Ciocoiu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în locul lui Viorel Ştefu, numit in aceasta functie la inceputul acestui an tot de Grindeanu.

Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca Cornel Gabriel Ciocoiu este finul controversatului fost sef al Politiei Romane, Dan Valentin Fatuloiu, care, in iunie 2012, era numit sef al IJP Dambovita, iar ulterior, in august 2012, impus sef al Politiei Capitalei. De asemenea, Grindeanu l-a eliberat din funcţie pe subsecretarul de stat în MAI Andrei Gheorghe, numindu-l în loc pe Mihai Valeriu.

DREPTUL LA REPLICA

PRECIZARE
Nr. 81 din 30.03.2017

Referitor la articolul publicat de redacția ZiuaNews, cu privire la numirea unui  secretar de stat la MAI, precizăm faptul că între noul secretar de stat și dl. Dan Valentin Fătuloiu nu exista nicio relație de rudenie sau relație naș-fin.

Pe parcursul carierei sale din MAI domnul secretar de stat Cornel Ciocoiu a stabilit relații profesionale bazate pe integritate, echidistanță și profesionalism cu toate persoanele cu care a colaborat.

DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE