Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Finul lui Bădălău, zis Scheletul, catalizatorul protestelor de la Cotroceni

Postat la: 07.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printre cei mai activi lideri PSD care au mobilizat oamenii sa protesteze duminica in fata Palatului Cotroceni s-a aflat si finul vicepresedintelului Senatului- Nicolae Badalau, actualul presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu- Marius Mina, cunoscut in zona sub numele de Scheletul.

In cursul zilei de duminica el a postat pe Facebook un mesaj care a lasat sa se inteleaga ca va fi prezent la protestele de la Palatul Cotroceni. „Nu bem in seara asta o cafea prin Cotroceni?", a fost mesajul finul baronului PSD de Giurgiu- Nicolae Badalau. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Scheletul lui Badalau a mobilizat pentru protestele de duminica de la Cotroceni cateva sute de oameni din judetul Giurgiu care au fost adusi cu microbuze ce au fost parcate la Autogara Filaret, dar si cu masini personale. Si in cursul zilei de ieri au fost adusi cu microbuzele unor primari din Giurgiu cateva sute de oameni ca sa protesteze in fata Palatului Cotroceni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE