Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Finul Dulceață al Noricăi Nicolai, din nou la dreapta Gratielei Gavrilescu

Postat la: 26.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit ieri pe Teodor Dulceata ca sa exercite functia de secretar general al Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul condus de catre traseista politica ALDE- Gratiela Gavrilescu.

Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca Teodor Dulceata este finul europarlamentarului Norica Nicolai, si, in ianuarie 2015, a fost numit de Victor Ponta pe functia de secretar general al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor condus atunci tot de Gratiela Gavrilescu. La acea vreme, numirea lui Dulceata pe acea functie a fost oarecum surprinzatoare, dar misterul s-a alucidat imediat cand s-a aflat ca este finul Noricai Nicolai, si in 2013 a fost numit director in cadrul Departamentului de luptă antifraudă - DLAF printr-un concurs cu dedicatie.

Concurs cu dedicaţie la DLAF

ZIUAnews a semnalat in august 2013 ca la cererea Departamentului de luptă antifraudă - DLAF, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs un post de director numai pentru finul Noricăi Nicolai, Teodor Dulceaţă. Pentru a evita candidaţii nepoftiţi, cele două instituţii au impus condiţii de concurs trase la indigo după CV- ul finului europarlamentarului liberal. Concursul din data de 2 august 2013, pentru ocuparea postului de director adjunct al Direcţiei Control din cadrul DLAF, a fost doar o formalitate, întrucât condiţiile de concurs au fost copy-paste după CV-ul unui singur candidat, adica a lui Teodor Dulceata.

Impunerea acestor condiţii de concurs i-a luat prin surprindere pe cei din cadrul DLAF, mai ales că s-a introdus obligativitatea ca cel care va candida să deţină master şi să fie absolvent de științe juridice. Trebuie precizat că 2012 se cereau studii economice fără master pentru acest post de la DLAF. Este surprinzator ca s-a renunţat la obligativitatea studiilor economice, mai ales că DLAF lucrează numai cu fonduri europene.Practic, a rezultat ca postul de conducere tocmai în departamentul care verifică modul cum s-au cheltuit zeci de miliarde euro din fonduri europene a fost special pentru finul Noricai Nicolai, care nu are studiii economice. Teodor Dulceaţă s-a căsătorit în 2011 cu avocata Matei Elena Mihaela iar nasi a fost europarlamentarul PNL- Norica Nicolai si sotul sau.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE