Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Finanțarea legală a asociațiilor sportive blocată de birocrația din MTS

Postat la: 05.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ceea ce se intampla la ora actuala la Ministerul Tineretului si Sportului este de a dreptul scandalos. Muntii de dosare si sute de documente asteapta de saptamanii bune sa fie semnate de catre ministrul Marius Dunca si secretarul de stat pentru sport Cosmin Razvan Butuza.

Prcatic cei doi tergiveseaza nejustificat legalizarea unor documente. Situatia cea mai ridicola vizeaza acordarea Certificatului de Identitate Sportiva (CIS) pentru asociatiile sportive nou infiintate. Zeci sau chiar sute de dosare, intocmite corect, asteapta de mai bine de o luna de zile semnatura secretarului de stat Butuza pentru obtinerea CIS.

Trebuie precizat ca, potrivit legislatiei actuale, asociatiile sportive pot depune catre Ministerul de Finante pana la data de 25 mai a fiecarui an o cerere tipizata prin care persoanele fizice si juridice directioneaza 2% catre o anumita asociatie. Ca urmare a tergiversarii la nesfarsit, multe asociatii sportive s-au vazut puse in situatia sa mai astepte inca un an zile obtinerea de fonduri prin acel 2% pentru ca n-au obtinut CIS de la MTS. De ce n-au obtinut CIS de la MTS? Pentru ca Cosmin Razvan Butuza nu si-a facut timp pentru o semnatura care ajuta sute de asociatii sa se finanteze legal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE