Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiica ministrului Educatiei: "Baftă fraierilor, ştim ce pică!"

Postat la: 26.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Teo Popa, fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, a fost implicată luni într-un scandal pe reţelele de socializare, cu numai câteva ore înainte de a susţine proba la Limba şi Literatura Română de la Bacalaureat.

Fiica cea mare a ministrului a apărut într-o poză pe Instagram în care este alături de mai mulţi prieteni şi pe care există mesajul: „Baftă fraierilor, ştim ce pică". Mai mult, în fotografie, ea le arată prietenilor degetul mijlociu. Mesajul de pe poză făcea referire clară la proba de Bacalaureat de ieri, respectiv cea de Limba şi Literatura Română, iar tinerii se lăudau că ştiu ce subiecte vor fi date. Contactat telefonic, ministrul Educaţiei, Valentin Popa, a declarat că poza este o făcătură şi că fiica lui nu ar fi implicată în aşa ceva. Fiica cea mică a ministrului Popa, Andreea, a susţinut Evaluarea Naţională, săptămâna trecută, reuşind să obţină 9,70 la limba şi literatura română şi 9,60 la matematică, media fiind de 9,65.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE