Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fetiţă de aproape doi ani, bruscată de educatoare într-o grădiniţă privată din Constanţa

Postat la: 04.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetiţă de aproape doi ani a fost bruscată de către educatoare. Incidentul s-a petrecut într-o grădiniţă privată din Constanţa.

Totul s-a întâmplat când cei mici se odihneau la prânz. Mama fetiţei spune că educatoarea a vrut să o imobilizeze pe micuţă cu picioarele. Iar la doar câteva minute, o a doua fetiţă a fost agresată. Cei din conducerea grădiniţei private neagă toate acuzaţiile. Femeia şi-a văzut copila bruscată chiar de educatoarea care, teoretic, ar trebui să aibă grijă de ea. Iar la câteva minute distanţă, aceeaşi educatoare ia de umeri un alt copil şi îl trânteşte în pat. Incidentele au fost suprinse pe camerele de supraveghere.

Andreea B., mama fetiţei bruscate: "Fata, la un moment dat se zbătea, şi i-a pus telefonul în faţă, din ce am văzut în filmare şi apoi iar s-a aşezat pe fetiţă." Părinţii spun că, din cauza incidentului, copilul a rămas traumatizat. Conducerea grădiniţei private neagă acuzaţiile. O comisie de disciplină va fi constituită. Între timp, părinţii au depus plângere la poliţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE