Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fetița a cerut ajutor vecinilor în miez de noapte. Ușile i-a fost închise, mama ei a fost ucisă

Postat la: 15.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul şi-a lovit consoarta, după care a strangulat-o cu un cablu în dormitorul apartamentului, în urma unui conflict verbal, soţia reproşându-i că a băut banii din casă. Împreună, cei doi, victima şi ucigaşul, aveau o fetiţă de 9 ani. Tragic este şi că micuţa a apelat la vecini în noaptea crimei, dar nimeni nu a vrut să intervină.

Condamnare dură pentru un bărbat din judeţul Iaşi care, se pare, nu a suportat reproşurile nevestei cu privire la consumului său de alcool. Tinel Constantin Bivolariu a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, însă nu este mulţumit de pedeapsa primită, aşa că a formulat apel, procesul reluându-se zilele trecute la Curtea de Apel. Bărbatul a fost acuzat că şi-a ucis că sălbăticie nevasta, după ce amândoi au consumat băuturi alcoolice.

Tinel şi Izabela Bivolariu erau căsătoriţi din 2001 şi aveau împreună un copil de 9 ani. Cei doi consumau des alcool şi obişnuiau să se certe. În seara zilei de 1 iulie, cei doi soţi au mers la casa unui cunoscut, unde au băut până după miezul nopţii. În drumul spre casă, soţia i-a reproşat individului că a cheltuit toţi banii din casă pe băutură, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnii în gură, pentru a tăcea.

„Ajungând acasă, el a mai lovit-o cu pumnii, pe hol a apucat-o cu mâna de gât, iar când au ajuns în dormitorul comun, a trântit-o pe pat, a luat un cablu electric de culoare neagră, pe care l-a înfăşurat în jurul gâtului ei, după care a strangulat-o suprimându-i viaţa", se precizează în actul de trimitere în judecată. Scenele violente s-au petrecut în timp ce fiica celor doi se afla în casă.

Minora a mers în jurul orei 2.00 la un vecin şi i-a spus că tatăl o bate pe mamă, însă vecinul nu a intervenit deoarece ştia că, după scandal, de obicei, cei doi soţi se împăcau. Dimineaţă, acelaşi martor a fost sunat de agresor, care i-a spus: „Cred că am făcut o prostie azi-noapte: mi-am omorât soţia". Ulterior, cazul a fost preluat de Poliţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE