Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Femeie izbita pe trecerea de pietoni de o soferita din Botosani

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a fost lovită de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni şi transportată cu multiple traumatisme la spital.

Miercuri, in jurul orei 18.00, in timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, o femeie de 49 de ani, din judetul Botosani, a accidentat o localnica de 59 de ani, care, in calitate de pieton, traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava. Aceasta a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral, contuzie coloana cervicala, contuzie hemitorace stang, traumatism umar stang, traumatism gamba dreapta, fractura clavicula dreapta.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care, la spital, i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au intocmit in cauza dosar penal, ce va fi solutionat procedural.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE