Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Femeia din Târgu-Jiu al cărei iubit a murit într-un incendiu, reținută pentru omor

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Femeia din Târgu-Jiu al cărei iubit a murit, marți, într-un incendiu, a fost reținută pentru omor, fiind bănuită că l-a bătut pe bărbat și apoi a incendiat locuința. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, proprietara apartamentului cuprins de flăcări, o femeie de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost condusă la sediul Poliției, marți seara, pentru audieri.

Iubitul acesteia, un bărbat de 47 de ani, din județul Dâmbovița, a fost găsit mort în urma incendiului, fiind luată în calcul și varianta unei crime, mai ales că anterior între cei doi avusese loc un conflict. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat corespondentului Mediafax, că apartamentul unde a avut loc incendiul aparține unei femei de 38 ani, din Târgu-Jiu, iar bărbatul găsit decedat are 47 ani și este din comuna Mogoșoaia, județul Dâmbovița.

Pompierii au reușit să stingă focul, înainte ca flăcările să se extindă și la alte apartamente. Incendiul a fost anunțat la 112 de același vecin care a cerut ajutor și marți după-amiază. Proprietara plecase din apartament în momentul în care pompierii au ajuns la fața locului. Anterior incendiului, un vecin a sunat la 112 și a sesizat faptul că două persoane de la apartamentul respectiv au un conflict.

Polițiștii au constatat că bărbatul de 47 de ani ar fi fost bătut de femeia de 38 ani. Acesta a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat, ci s-ar fi întors în locuința femeii. Ulterior, femeia de 38 de ani a fost reținută 24 de ore pentru omor, în urma audierilor, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE