Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fata lui Bădălău de Giurgiu numita directoare la Aeroportul Otopeni pe chestiune de pistă!

Postat la: 20.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiica controversatului baron de Giurgiu Niculae Bădălau este pe cale sa faca un salt urias in cariera. Sabina Ioana Badalau este angajata la Protocol, la Aeroportul Otopeni, in schema impusă de taticu' si aprobata de directorul interimar Bogdan Mândrescu.

Am mai spus ca Mândrescu este omul de casa al baronului de Buzau Marcel Ciolacu, amic la catarama si afaceri cu Bădălau. La rândul lui, Bădălau il are de sluga pe Razvan Cuc, ministrul demisionar al Transporturilor. Rezultanta: Cuc-ul lui Bădălau l-a pus interimar la CN Aeroporturi Bucuresti pe Mândrescu. Imediat cum a ajuns sef, la Otopeni s-au prezentat baietii din firmele lui Ciolacu ca sa asfalteze pistele aeroportului, sa consolideze pista 2 si sa reabiliteze pista 1. Ca-n filmele cu gangsteri, drept recomepensa pentru "Nașu".

Si-acum intra in scena Sabina, fiica lui Bădălau. In noua organigrama pe care o pregateste Mândrescu, dupa ce se se vor fi linistit apele in "PSD contra PSD" fata sefului de la Giurgiu, lider local al social-democratilor, va fi numita Director  la departamentul Conformare Calitate Siguranta si Mediu la Aeroportul "Henri Coanda", teoretic urmand sa se ocupe de siguranta zborurilor (de pilda sa nu intre ciorile in motoare la decolare, sau alte reziduri de mediu) dar si - aici e aici! - calitatea si lungimea pistelor de decolare/ aterizare, mai precis si de asfaltare si siguranta de infrastructura. Bingo! Sa mai spunem ca iubitul fetei cu pista, Razvan-Alexandru Marica, e pus tot de Bădălau in Consiliul de Administratie al Tarom! Ca specialist pe investitii. Se vede treaba ca in vreme ce ei ii plac decolarile, lui ii plac aterizarile!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE