Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fata cu Diavolul si cu reportofonul lui Adrian Năstase numita secretar de stat la Comunicații

Postat la: 11.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o ieri in functia de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor pe Maria Manuela Catrina. Numele acesteia a ajuns in atentia opiniei publice in perioada anilor 2000 cand s-a remarcat la Sibiu ca presedinte al TSD si a facut parte din Consiliul National al Tineretului Social Democrat.

Maria Manuela Catrina este fiica fostului inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu, Constantin Catrina, si a fost suspectata ca a stat in spatele inregistrarilor din celebrul scandal al stenogramele PSD. Stenogramele care redau discutii in care se vorbeste despre acte grave de coruptie ale fostilor ministri PSD, in perioada 2001-2004, par sa fi fost dactilografiate tocmai de Manuela Catrina, care, in acea perioada, a fost sefa de cabinet a Departamentului de Analiza Institutionala si Sociala (DAIS), condus de Dorina Mihailescu, despre care se stie ca era in cercul apropiatilor lui Adrian Nastase.

In circul stenogramelor, aparut in campania electorala din 2004 si ajuns in atentia organelor de ancheta, Maria Manuela Catrina este mentionata ca ar fi participat la inregistrarea acestor discutii si la transcrierea lor. Ea a facut parte, de mai multe ori, din delegatiile oficiale in afara tarii ale premierului Adrian Nastase. In timpul deplasarilor peste hotare, Catrina se ocupa de inregistrarea pe reportofon a declaratiilor oficiale si de transmiterea lor la Bucuresti, in vederea transcrierii. De aici si porecla cu care s-a ales in interiorul partidului, aceea de "fata cu reportofonul".

Pe de alta parte, Manuela Catrina a avut o teorie bizara despre mitingul din Piata Victoriei din aceste zile. Dacă mulți dintre social-democrați au spus că protestele la care au participat sute de mii de oameni sunt organizate de Soros, de multinaționale sau de străini, deputata PSD a avut o explicație supranaturală în manifestațiile pașnice din ultimele zile. Ea a deslusit in forma multimii adunate in piata silueta Diavolului, bazandu-se si pe citatul biblic: "Numele meu e Legiune!". Ea a scris pe Facebook ca este timpul pentru smerenie. Dar iata ca si fara smerenie ea a ajuns secretar de stat la Comunicatii.

„O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găsește loc. E vreme de smerenie și rugăciune. Să nu lăsăm să fie în van lecțiile de zilele astea! Astăzi (5 februarie) este duminica vameșului și a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamn ocrotește-ne țara! «Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălat vameș, Fariseul, stând, așa se ruga întru sine: Dumnezeule, îți mulțumesc că nu sunt ca ceilalți oameni că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, sau ca acest vameș. Postesc de două ori săptămâna și dau zeciuiala din toate câte câștig, iar vameșul, departe stând, nu vroia nici ochii să-și ridice către cer, ci-și bătea pieptul zicând: Dumnezeule fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă ca aceasta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalță pe sine se va smeri, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța» (Lc. 18, 10-14)", a scris Maria Manuela Catrina, pe pagina sa personală de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE