Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Familia unui copil de 3 ani, care a murit din cauza gripei, explică de ce nu era vaccinat

Postat la: 14.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O familie din Indiana, care a decis să nu-şi vaccineze copilul în vârstă de trei ani, se simte bântuită de această decizie acum, întrebându-se dacă un vaccin antigripal ar fi salvat viaţa copilului, scrie ABC news.

Alivia Viellieux, din Muncie, Indiana, a murit acasă, în dimineaţa zilei de luni, doar la câteva zile după ce a fost diagnosticată cu gripă. Bunica fetei, Tameka Stettler, afirmă că familia pune la îndoială decizia pe care au luat-o de a nu o vaccina. Stettler spune că părinţii fetei au decis să nu o vaccineze după ce au auzit că acest vaccin nu are efect. "Alivia nu a fost vaccinată pentru că ni s-a spus că gripa se răspândeşte fie că ai vaccinul, fie că nu", a spus Stettler într-un interviu pentru ABC, luni. "Noi doar am decis să nu punem acele chimicale în corpul fetei, dacă nu vor ajuta". "Nimic din ce zicem sau facem nu o va aduce pe fetiţă înapoi la noi", a adăugat bunica. Stettler a povestit că familia se pregătea să sărbătorească a patra aniversare a Aliviei luna viitoare, iar aceasta era deja înscrisă la grădiniţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE