Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Facebook a anuntat ce a cauzat problemele tehnice majore de miercuri

Postat la: 15.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Facebook a anuntat ce a cauzat problemele tehnice majore de miercuri a anuntat ca problemele tehnice cu care s-a confruntat reteaua de socializare si aplicatiile sale - Instagram, Facebook Messenger si WhatsApp - au fost cauzate de o "modificare a configuratiei de server", informeaza The Associated Press.

"Ieri (miercuri, n.red.), ca urmare a unei modificari a configuratiei de server, multi oameni au avut probleme la accesarea aplicatiilor si a serviciilor noastre. Acum am rezolvat problemele si sistemele noastre isi revin. Ne pare foarte rau pentru inconveniente si apreciem rabdarea tuturor", se afirma intr-un mesaj postat pe pagina de Twitter a companiei Facebook Inc.

Compania nu a oferit alte detalii despre cauza problemelor tehnice, dar anterior a comunicat ca problemele tehnice cu care se confrunta reteaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuita a serviciului/ distributed denial of service), un mod prin care hackerii intrerup functionarea unui site.

Numerosi utilizatori ai acestor servicii online au semnalat miercuri dupa-amiaza probleme privind conectarea in Marea Britanie, in numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar si in Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia si Mexic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE